Tóbiás: Az angyalok útja E-KÖNYV

2019-08-28   |   by admin

Tóbiás: Az angyalok útja E-KÖNYV

Letöltés Tóbiás: Az angyalok útja E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Tóbiás: Az angyalok útja E-KÖNYV.pdf
Tóbiás: Az angyalok útja E-KÖNYV.epub
Tóbiás: Az angyalok útja E-KÖNYV.mobi

 • 115 oldal
 • eISBN: 9789638984760
 • Cikkszám: 1038181
 • Kiadás éve:
 • Töltse le az ingyenes PDF Tóbiás: Az angyalok útja E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Tóbiás: Az angyalok útja E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

  Tóbiás: Az angyalok útja E-KÖNYV letöltés könyvet pdf, epub és mobi

  Tóbiás: Az angyalok útja E-KÖNYV leírása

  A Tóbiás nevû entitás elõször 1997-ben egy repülõút során jelent meg Geoffrey Hoppe-nak. Tóbiás egy angyali létezõ, aki korábban már rengeteg létidõt töltött a Földön, és most visszatért azért, amit Õ úgy hív, hogy „a tudatosság leghatalmasabb evolúciója, amit az emberiség valaha megélt”.
  Az Angyalok Útja egy allegória, amit Tóbiás mesél el Hoppe-on keresztül. Üzenetének esszenciája egy mondatban összefoglalható: a spirituális transzformáció kulcsa nem más, mint hogy átadod lényedet a teljes önszeretetnek, és elfogadsz mindent, amit a háromdimenziós valóságban megtapasztalsz.
  Az utazás története magával ragadó és felkavaró egyben, számos dolgot megvilágít a teremtéstõl napjainkig: miért indultak el az embereknek hívott angyalok erre a csodálatos útra? Mi ez a sok játszma, szenvedés, öröm a Földön? Tóbiás szavain keresztül a megoldás is egyszerûnek tûnik: A megvilágosodás abban a pillanatban létrejön, amikor azt mondod Vagyok-Aki-Vagyok, és szeretek mindent magamban, szégyenkezés nélkül, bûntudat nélkül, fenntartások nélkül, minden „ha” és „de” nélkül.

Leave Your Comment