Hogyan kommunikáljuk tárgyalás közben?

2019-10-09   |   by admin

Neményiné Gyimesi Ilona - Hogyan kommunikáljuk tárgyalás közben?

Letöltés Hogyan kommunikáljuk tárgyalás közben? könyvet pdf, epub és mobi

Hogyan kommunikáljuk tárgyalás közben?.pdf
Hogyan kommunikáljuk tárgyalás közben?.epub
Hogyan kommunikáljuk tárgyalás közben?.mobi

 • Akadémiai Kiadó Zrt.
 • Ismeretterjesztő
 • 282 oldal
 • Kötés: kartonált
 • ISBN: 9789630598828
 • Cikkszám: 1058543
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:
 • Töltse le az ingyenes PDF Hogyan kommunikáljuk tárgyalás közben? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hogyan kommunikáljuk tárgyalás közben? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

  Hogyan kommunikáljuk tárgyalás közben? letöltés könyvet pdf, epub és mobi

  Hogyan kommunikáljuk tárgyalás közben? leírása

  Elkerülhető csapdák az üzleti kommunikációban

  Az EU tagjaként egyre több multinacionális vállalat és külföldi szakember dolgozik és tárgyal hazánkban, egyre nagyobb szükség van a globalizált világ más részein tárgyaló magyar szakemberekre, akiknek a hatékonyságától mindnyájunk életminősége is függ. A személyes hatékonysághoz a tárgyi tudás mellett elengedhetetlen feltétel a kommunikációs készség.

  Miért feltétel a magánéleti és szakmai sikereinkhez a jó színvonalú kommunikáció?

  A személyiség belső értékeit (gondolat- és érzelemvilágunkat) a külvilág felé közvetítő kommunikációnk segítségével mutatjuk meg. Ez a megmutatás adja a lehetőséget magánéleti és szakmai sikereinkhez. Akinél az értékes belső tartalmak valamilyen okból gátoltak a felszínre kerülésben, a kommunikációban, az mindnyájunk veszteségére nem tudja megmutatni, értékesíteni a tudását, egyéni szakmai karrierje, magánéleti boldogulása kudarcos, nehézkes. Éppen ezért fontos, hogy felszínre kerüljenek ezek a mélyben rejtőző tudások, az önkifejezés változatos formáiban éppúgy, mint a mások megértésében való jártasságunk.

  Az önkifejezés és a mások megértése a kommunikáció elválaszthatatlan, egymással kölcsönhatásban lévő két összetevője, amely együttesen adja a kommunikációs készségünket.

  A szakmájukra készülő diákok vagy a már gyakorló szakemberek, menedzserek, művészek, oktatók ilyen készségekkel való felruházása más minőségű, sikeresebb életre képes, autonóm felnőtté, valamint eredményes vezetővé válást tesz lehetővé, amely megnöveli a munkaerőpiaci „ázsiójukat”, bármely szakmában tevékenykedjenek.

  Mivel járulhatok hozzá mindehhez?

  Úgy gondoltam, hogy oktatóként, készségfejlesztő trénerként megszerzett tudásom és tapasztalataim alapján, az intenzív kommunikációs készség fejlesztés mellett szélesebb közönség számára elérhető olyan írásművet készítek, ami segít az önképzés elindításában, az intenzív kurzusokon már részt vetteknek pedig elméleti hátteret ad a megszerzett tapasztalatok stabilizálására.

  A több mint 25 év alatt elkelt példányok száma, valamint, hogy több állami és magánfőiskola, egyetem választotta a könyvet tananyagául, megerősít a könyv megírásakor kitűzött cél helyességében: „a tárgyalási kommunikáció jól áttekinthető összefüggésrendszerét a lehető legkisebb terjedelemben bemutatni, amely azonnal segít a gyakorló szakembernek, ösztönösen tárgyalónak éppúgy, mint a bármely pályára készülő kezdőnek…”

Leave Your Comment