Gyerekjáték az angol! 5. – Winter Wonderland – Time for English

2019-10-25   |   by admin

Gyerekjáték az angol! 5. - Winter Wonderland - Time for English

Letöltés Gyerekjáték az angol! 5. – Winter Wonderland – Time for English könyvet pdf, epub és mobi

Gyerekjáték az angol! 5. – Winter Wonderland – Time for English.pdf
Gyerekjáték az angol! 5. – Winter Wonderland – Time for English.epub
Gyerekjáték az angol! 5. – Winter Wonderland – Time for English.mobi

 • Central Könyvek
 • Nyelvkönyv, szótár
 • 32 oldal
 • Kötés: keménytáblás
 • ISBN: 9789633411933
 • Cikkszám: 1048070
 • Nyelv: angol
 • Kiadás éve:
 • Sorozat: Gyerekjáték az angol!
 • Töltse le az ingyenes PDF Gyerekjáték az angol! 5. – Winter Wonderland – Time for English fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Gyerekjáték az angol! 5. – Winter Wonderland – Time for English PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

  Gyerekjáték az angol! 5. – Winter Wonderland – Time for English letöltés könyvet pdf, epub és mobi

  Gyerekjáték az angol! 5. – Winter Wonderland – Time for English leírása

  A könyv és a 12 perces rajzfilm óvodás és kisiskolás gyerekeknek szól.

  A nyelvtanulást nem lehet elég korán kezdeni. Az egészen kis korban elkezdett nyelvtanulás során a gyerekek hamar megtapasztalják, hogy egy fogalmat több szóval is ki lehet fejezni, így gondolkodásuk rugalmasabb, elvonatkoztató képességük jobb lesz, s ezáltal fejlődik az intelligenciájuk.

  A rajzfilmek és a képeskönyvek két kisgyerek kalandjait mesélik el, akik megtalálják Ziggyt, a papagájt, és megtanítják beszélni. Sok-sok kalandjuk során a madár megismeri a betűket, számokat, színeket és egyéb hasznos szavakat. Az egyenként 12 perces rajzfilmekkel a gyerekek egyre jobban elsajátítják az angol nyelvet, ha pedig már tudnak olvasni, akkor a könyvben végigkövethetik az adott történetet, amiben egy kis szótár is segítségükre lesz.

  A sorozat 10 kötetből áll. A könyvek és filmek egymástól függetlenül is élvezhetők, ugyanakkor a bennük lévő tudásanyag egymásra épül.

  A rendszeres Time for English-mesefogyasztás a legjobbkor és a legjobb módon, ráadásul élményszámba menően kínál biztos angoltudást a kisgyerekeknek.

  A korai nyelvtanulásnál a gyerekeknek még nem szükséges nyelvtant, kiejtést tanulniuk, az is elég, ha dalokat, verseket, szavakat ismételgetnek. A sok ismétlésnek köszönhetően egyre jobb lesz a kiejtésük, pontosabb a szóhasználatuk, ezáltal felszabadultabban használják majd a nyelvet a tudatos nyelvtanulás során, az iskolában is.

  A rajzfilmhez angol és magyar felirat is választható.

  5. rész: A hét napjai

 • A hét napjai és napi teendők  *  Időjárás és évszakok  *  Formák és a méreteket leíró melléknevek

 • Meleg ételek, néhány zöldség és gyümölcs neve

 • Főnevek – egyes szám/többes szám

 • Mutató névmások (egyes- és többes szám): ez, az, ezek, azok

A három főszereplő ezúttal varázslatos téli tájban találja magát. Beszélgetnek az évszakokról és az időjárásról, építenek hóembert, amelyet zöldségekkel és gyümölcsökkel díszítenek fel (meg is nevezik ezeket); találkoznak egy síoktatóval, aki síleckéket ad mindhármuknak, és mesél nekik a hóról, meg arról, hogyan kell felöltözni, amikor havazik. Elsorolják a hét napjait és a legfontosabb napi teendőket, beszélnek a téli sportokról. A téli ruhák kapcsán újra szóba kerülnek a ruhanevek és a méretek. A hóban látnak pingvineket is.

Leave Your Comment