Élő édességek könyve – Lúgosítás természetesen

2019-08-27   |   by admin

Lénárt Gitta - Élő édességek könyve - Lúgosítás természetesen

Letöltés Élő édességek könyve – Lúgosítás természetesen könyvet pdf, epub és mobi

Élő édességek könyve – Lúgosítás természetesen.pdf
Élő édességek könyve – Lúgosítás természetesen.epub
Élő édességek könyve – Lúgosítás természetesen.mobi

 • Bioenergetic Kiadó Kft.
 • Életmód
 • 122 oldal
 • Kötés:
 • ISBN: 9789632911014
 • Cikkszám: 1034751
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:
 • Töltse le az ingyenes PDF Élő édességek könyve – Lúgosítás természetesen fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Élő édességek könyve – Lúgosítás természetesen PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

  Élő édességek könyve – Lúgosítás természetesen letöltés könyvet pdf, epub és mobi

  Élő édességek könyve – Lúgosítás természetesen leírása

  Lénárt Gitta első, nagy sikerű kötete, az ÉLŐ ÉTELEK KÖNYVE néhány héttel a megjelenést követően a toplisták élére került, a szerzőt kiállításokra, bemutatókra és televíziós szereplésekre hívták. A megjelenést követő harmadik hónapban már készült is az utánnyomás.

  Óriási teljesítmény ez egy olyan országban, ahol a hagyományos konyha nehéz, húsos ételeket, cukros édességeket kínál. Úgy tűnik, hogy a rossz táplálkozási szokások káros hatásait tapasztalva egyre többen keresnek olyan megoldásokat, amelyek segítségével megőrizhetik egészségüket, karcsúságukat, ugyanakkor ízlelőbimbóiknak is felejthetetlen élményt kínálnak.

  A téma iránti érdeklődést tapasztalva kiadónk a szerző újabb kötetének kiadásával jelentkezik. Hamarosan a boltokba kerül az ÉLŐ ÉDESSÉGEK KÖNYVE.

  A szerző ezúttal a legsikeresebb édességreceptjeit osztja meg lelkes olvasóival.
  Az élő ételekre jellemzően ezek a finomságok hőkezelés, sütés és főzés nélkül készülnek, így a bennük található értékes tápanyagok, vitaminok és enzimek továbbra is kifejthetik áldásos hatásukat. Az alapanyagaik között elsősorban rostban gazdag gyümölcsök és olajos magvak szerepelnek, nem tartalmaznak azonban lisztet, tojást, tejtermékeket, fehér cukrot.
  Fontos szempont, hogy a legtöbb édesség néhány perc alatt elkészül. Nincs szükség hosszú sütési időre, a tisztítás, a szeletelés vagy a turmixolás után rövidesen tálalhatjuk az ízletes, egészséges falatokat.

  Gitta sikere többek között lenyűgöző fantáziájának és kreativitásának köszönhető, amelyet a könyv igényes kiállítása is híven tükröz.

Leave Your Comment