#egyszercsak – Gábriel-duológia 2.

2019-08-27   |   by admin

Zakály Viktória - #egyszercsak – Gábriel-duológia 2.

Letöltés #egyszercsak – Gábriel-duológia 2. könyvet pdf, epub és mobi

#egyszercsak – Gábriel-duológia 2..pdf
#egyszercsak – Gábriel-duológia 2..epub
#egyszercsak – Gábriel-duológia 2..mobi

 • Libri – Insomnia
 • Szórakoztató irodalom
 • Kötés: kartonált
 • ISBN: 9789633108628
 • Cikkszám: 1058744
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:
 • Töltse le az ingyenes PDF #egyszercsak – Gábriel-duológia 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A #egyszercsak – Gábriel-duológia 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

  #egyszercsak – Gábriel-duológia 2. letöltés könyvet pdf, epub és mobi

  #egyszercsak – Gábriel-duológia 2. leírása

  Miután az ambiciózus újságíró-gyakornok, Hollád Liza megírta cikkét a rejtélyes Gábrielről, úgy tűnt, magában is sikerül lezárnia az Erik-történetet, és exkollégája, Barni mellett végre megtalálja a boldogságot. A látszólagos nyugalom azonban nem tart sokáig; az arrogáns új főszerkesztő, Meyer Maya oldalán az elfelejteni vágyott férfi is visszasétál az életébe. A baj csőstül jön, és Liza egyedül legjobb barátjára, Zsófira és határtalan képzelőerejére számíthat. Barni gyakorlatilag elérhetetlenné válik a számára, és egyre világosabb, hogy nem csak a fizikai távolság miatt. Ebben a helyzetben nem csoda, hogy Liza nem tud ellenállni a jóképű ismeretlen, Szabolcs közeledésének, aki sokáig rejtegeti valódi énjét a lány előtt. Mindeközben egy másik titokra is fény derül: Erik felfedi Gábriellé válásának történetét.

  Zakály Viki Egyszeregyének folytatásában Liza bonyolult érzelmei mellett készülő kéziratával is megküzd. Vajon kusza szerelmi életében és írói válságában is ugyanaz a személy jelenti a megoldást?

  Ha senki sem bujkál tovább, minden a helyére kerül.

   

  Zakály Viki, a nagy sikerű Szívritmuszavar és Hanna örök fiatal írónője, legújabb regényében egy izgalmas városi legenda nyomába ered: vajon tényleg megválthatja az életedet valaki, akivel csak egyetlenegyszer találkozol? És lehet belőle örök szerelem?

Leave Your Comment