Amerikai istenek, Anansi fiúk, Sosehol – csomag

2019-10-29   |   by admin

Neil Gaiman - Amerikai istenek, Anansi fiúk, Sosehol - csomag

Letöltés Amerikai istenek, Anansi fiúk, Sosehol – csomag könyvet pdf, epub és mobi

Amerikai istenek, Anansi fiúk, Sosehol – csomag.pdf
Amerikai istenek, Anansi fiúk, Sosehol – csomag.epub
Amerikai istenek, Anansi fiúk, Sosehol – csomag.mobi

 • Agave Könyvek Kft.
 • Fantasy
 • Kötés: puha
 • ISBN: 2000000000244
 • Cikkszám: 1051337
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:
 • Fordító:
 • Töltse le az ingyenes PDF Amerikai istenek, Anansi fiúk, Sosehol – csomag fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Amerikai istenek, Anansi fiúk, Sosehol – csomag PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

  Amerikai istenek, Anansi fiúk, Sosehol – csomag letöltés könyvet pdf, epub és mobi

  Amerikai istenek, Anansi fiúk, Sosehol – csomag leírása

  A csomag az alábbi köteteket tartalmazza:

   

  Amerikai istenek

  Mike Ainsel három évet töltött börtönben, közben mindvégig csak azt a pillanatot várta, amikor végre hazatérhet szeretett feleségéhez, hogy együtt új életet kezdjenek. De mielőtt találkozhatnának, szabadulása előtt néhány nappal a felesége autóbaleset áldozata lesz. Mike élete romokban hever, és ekkor a sors egy különös idegennel hozza össze, aki Szerda néven mutatkozik be, és furcsa módon sokkal többet tud róla, mint ő saját magáról. Szerda munkát ajánl neki, és miközben az események egyre váratlanabb fordulatokat vesznek, Mike kénytelen lesz megtanulni, hogy a múlt sohasem hal meg igazából. Mindenkinek, még az ő szeretett Laurájának is voltak titkai, és az álmok, mesék, legendák sokkal valóságosabbak, mint azt korábban gondolta volna. Mike számára egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a mindennapi élet nyugodt felszíne alatt különös vihar tombol. Egy háború, amelynek tétje nem más, mint Amerika lelke. Egy háború, amelynek Mike Ainsel hirtelen a kellős közepén találja magát. A Hugo-, Nebula-, Bram Stoker és Locus-díjas, világszerte elsöprő sikerű regényt most a könyv megjelenésének tizedik évfordulójára kibővített változatban vehetik kezükbe a magyar olvasók.

   

  Anansi fiúk

  Kövér Charlie Nancy normális élete kizökken abban a pillanatban, ahogy apja meghal egy karaoke-színpadon Floridában. Charlie nem tudta, hogy az apja egy isten. És nem is sejtette, hogy van egy testvére.Ez a testvér most bekopogtat hozzá, hogy sokkal érdekesebbé tegye Kövér Charlie életét. És sokkal, de sokkal veszélyesebbé…

   

  Sosehol

  Richard Mayhew egy fiatal üzletember jó úton a fényes karrier, szép feleség és kellemes élet felé… ami mind semmivé lesz, amikor egy bajba jutott lány segítségére siet. Jótette jutalmául a hétköznapi Fenti Londonból átkerül a baljós, sötét Lenti Londonba, az elveszett idôk, elveszett helyek és elveszett emberek bizarr világába. Különös társaságba csöppen: Ajtó – a lány, akin segített – nemesi származású és szülei gyilkosát keresi; de Carabas márki kétes szívességeket behajtva éli még kétesebb életét; Vadász a világ legnagyobb szörnyeit hajszolja. A csatornák és metróalagutak labirintusában velük kell boldogulnia Richardnak, hogy segíthessen másokon és így segíthessen magán is. Vajon megleli-e azt az életet, amelyet már jóval korábban elveszített, mint hitte?

Leave Your Comment