A holtak szószólója E-KÖNYV

2019-08-27   |   by admin

A holtak szószólója E-KÖNYV

Letöltés A holtak szószólója E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A holtak szószólója E-KÖNYV.pdf
A holtak szószólója E-KÖNYV.epub
A holtak szószólója E-KÖNYV.mobi

 • 374 oldal
 • eISBN: 9786158001915
 • Cikkszám: 1038187
 • Kiadás éve:
 • Töltse le az ingyenes PDF A holtak szószólója E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A holtak szószólója E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

  A holtak szószólója E-KÖNYV letöltés könyvet pdf, epub és mobi

  A holtak szószólója E-KÖNYV leírása

  A hangyokkal vívott végsõ háború után Ender Wiggin eltûnik… és megjelenik egy új hang az emberlakta univerzumban, a Holtak Szószólója, aki elmeséli a Hangyháború igaz történetét.
  Most, hosszú évszázadokkal késõbb egy újabb idegen fajt ismer meg az emberiség, de kapcsolat ismét tragédiába torkollott. A Száz Világ lakói értetlenséggel és félelemmel állnak az emberáldozatot követelõ esemény elõtt. Csak a Holtak Szószólója – aki maga a felnõtt Ender Wiggin – rendelkezik azzal a bátorsággal és megértéssel, hogy a gyilkosság nyomába eredjen… és kiderítse az igazságot.

  A BESTSELLER VÉGJÁTÉK FOLYTATÁSA
  ORSON SCOTT CARD sok elismerést kapott író, aki tucatnyi science-fiction és fantasy bestsellerrel büszkélkedhet. A Végjáték és a Holtak Szószólója címû regényei egyszerre nyerték el a Hugo- és Nebula-díjat egymást követõ évben, amit azóta senki sem tudott megismételni. Most a Végjáték-univerzum öt kötetes sorozatának második része hosszú idõ után új kiadásban jelent meg Magyarországon.

Leave Your Comment