A hetedik nap a papáé

2019-08-27   |   by admin

Pungor András - A hetedik nap a papáé

Letöltés A hetedik nap a papáé könyvet pdf, epub és mobi

A hetedik nap a papáé.pdf
A hetedik nap a papáé.epub
A hetedik nap a papáé.mobi

 • Scolar Kiadó Kft.
 • Szépirodalom
 • 184 oldal
 • Kötés: puhatáblás
 • ISBN: 9789632449616
 • Cikkszám: 1069622
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:
 • Töltse le az ingyenes PDF A hetedik nap a papáé fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A hetedik nap a papáé PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

  A hetedik nap a papáé letöltés könyvet pdf, epub és mobi

  A hetedik nap a papáé leírása

  „Leguggoltam, ujjammal megböktem a fűszálak között szlalomozó bodobácsot, olyan volt, mint egy vékony, piros lemez, egy jelvény, amit akár a kabátomra tűzhetnék. A hátán két pötty, két hatalmas szem rajzolódott ki, azt képzeltem, ha beléjük nézek, a házat látom, este van, az öreg a húgom ágya mellett áll, szuszog.”

  (Részlet A hetedik nap a papáé c. novellából)

  A vélt vagy valós boldogság kimerevített pillanatai a zuhanás előtt. Férjek, feleségek, gyerekek, fiatal férfiak és nők, apák és anyák, akik még hisznek abban, hogy megváltoztatható a megváltoztathatatlan – megjavítható a házasság, felülírható a gyerekkor, lehetséges kitörni a nyomorból, újra lehet kezdeni. A szakadék széléről néznek az életükre, és hirtelen minden másnak tetszik. Vajon vissza lehet-e kapaszkodni?

  Pungor András újságíró, író. Szépirodalmi szövegeit többek között az Élet és Irodalom,Kalligram és a Tiszatáj közölte. Első kötete hat novellából és egy kisregényből áll össze, melyekben tűpontos és kíméletlen pszichológiai és szociológiai érzékenységgel enged bepillantást sorsfordító határhelyzetekbe. A szövegek éppolyan sodró lendülettel haladnak előre, ahogy a történetek szereplői sodródnak az elkerülhetetlen felé. Rálátás nyílik a személyiségre ható erőkre: mitől válik végzetessé egy találkozás, egy szülő-gyerek viszony, egy konfliktus két ember között. Bár a szövegek világa legtöbbször kegyetlen és nem kecsegtet túl sok reménnyel, mégis szívesen időzik bennük az ember, mert tele vannak líraisággal, és mert a legmélyebb empátia hatja át ezeket az írásokat.

Leave Your Comment